Az itt található sorokat elsősorban emlékként jegyzem le családom számára. Mindig is szerettem naplót írogatni. Bejegyzéseimet később olvasgatva láthattam, hogy milyen bölcsen, kegyelemmel és szeretettel teljesen vezetett Isten bennünket. Ennek a blognak is ez a célja tehát: Istenre mutatni. Ha valamit jól tettünk a gyermeknevelés során, a gyermekekkel való foglalkozás területén, egyedül az Úré a dicsőség. Ha a gyermekeinkben felfedezünk valamilyen képességet, készséget vagy előrehaladást tapasztalunk bizonyos területeken, ezért is egyedül Istent illeti a dícséret és a hála, hisz Ő az Alkotójuk. Ha valamit elrontottunk, vagy ha valamely területeken hiányosságok vannak, még inkább megláthatjuk, hogy mennyire Isten kegyelmére szorulunk. Így az Ő segítségét kérve, igyekszünk dolgozni a hiányos területeken.

2010. január 14., csütörtök

Mire is jó még a kengurulabda?

fogzás idejére fogínyvakargatásra:)

3 megjegyzés:

  1. Ez gyönyörű! Meg is beszélik közben, hogy a tied milyen? az enyém epres, de öreg lehet, mert nagyon rágós :)

    Petra

    VálaszTörlés
  2. Most látom csak, hogy az üres flakon nálatok is játékká változik. Én annak idején tettem bele száraz ágacskákat, így megalkottam a legolcsóbb és legkedvesebb csörgőjüket. Óriási zajt lehet vele csapni :)

    petra

    VálaszTörlés
  3. Nagyon viccesek így a lányok, de aranyosak :-) és olyan jó, hogy ezeket a pillanatokat meg lehet örökíteni egy fénykép segítségével. Érdekes, hogy a gyerekek már ilyen fiatalon milyen leleményesek.
    Együtt örülünk veletek az alvással kapcsolatos előrehaladásért. Majd szívesen írnék bövebben magunkról és Daniról, de lehet majd emailben és nem ezen a hétvégén,mert most mi várunk vendégeket. Áldott hétvégét!

    VálaszTörlés