Az itt található sorokat elsősorban emlékként jegyzem le családom számára. Mindig is szerettem naplót írogatni. Bejegyzéseimet később olvasgatva láthattam, hogy milyen bölcsen, kegyelemmel és szeretettel teljesen vezetett Isten bennünket. Ennek a blognak is ez a célja tehát: Istenre mutatni. Ha valamit jól tettünk a gyermeknevelés során, a gyermekekkel való foglalkozás területén, egyedül az Úré a dicsőség. Ha a gyermekeinkben felfedezünk valamilyen képességet, készséget vagy előrehaladást tapasztalunk bizonyos területeken, ezért is egyedül Istent illeti a dícséret és a hála, hisz Ő az Alkotójuk. Ha valamit elrontottunk, vagy ha valamely területeken hiányosságok vannak, még inkább megláthatjuk, hogy mennyire Isten kegyelmére szorulunk. Így az Ő segítségét kérve, igyekszünk dolgozni a hiányos területeken.

2013. március 13., szerda

Januárban találkoztunk néhány Krisztusban levő testvérünkkel











Többnyire kinnt voltam Izsákkal és hát a lányaimat is szemmel kellett tartanom. Így láthattam, hogyan játszottak együtt a gyerekek az a három és fél nap alatt: civilizáltan, egymásra figyelve és kreatívan. A tizenéves lányok ügyesen, hozzáértéssel foglalkoztak a kisebbekkel. Szánkóztak, karavánszánkóztak, síeltek, majd hóházaspárt, hószfinxet, hókirálynőt, hószabadságszobrot, hóeiffel tornyot, stb. építettek. 



Annák 





Rebeka is megtalálta a helyét  Szánkóztak, síeltek, aztán karavánszánkóztak, majd kreatív ügyességgel hóházaspárt, hószfinxet, hóeiffel tornyot, hószabadságszobrot, hókirálynőt, stb. építettek.


Az esti áhítatokon rajzoltak a gyerekek...az, hogy bevonták a lányainkat is, nagy élmény volt számukra.



Izsák ismerkedett Borával...

...és a barikkal.








hóházaspár







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése